Good mornin’ freakin’ friday

Jävlar vad fin fredag.

Hade en av de bästa dagarna på jobbet sen jag började igår. Det är så jävla kul och bra på jobbet just nu. Älskar Devote. Nu ska jag iväg på lunch i solen och sen ska jag visa en bättre bild på min nya fina topp jag köpte igår :)))

  1. Din blogg fungerar inte på iphone. mobil.devote.se fungerar, men inte mobil.devote.se/forni. Eftersom sajten automatiskt ändrar om adressen till mobil-sajten om man går in på den vanliga devote.se/forni går det inte att undvika heller. Något att fixidoodla kanske.

  2. Jätte fin topp, den passar dej perfekt:) Jag brukade läsa din blogg tidigare, men har inte besökt den på över ett år.. Så roligt att börja läsa den igen. Måste ta och läsa igenom alla krönikor du skrivit!

  3. Så jävla ballt att få träffa dig på eventet. La upp den alldeles hemska bilden på oss(mig) också, och jag hoppas jag får bjuda på fler cigg! kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi