Onsdagens lunch

Råbiff på Tures – första lunchen jag äter utomhus i år! Jag tycker faktiskt att deras råbiff är topp tre bäst i stan, jag är verkligen svag för de klassiska tillbehören och smaken. Och att det är mycket mat. Om jag bara tar en rätt vill jag bli mätt på den och inte behöva äta upp alla pommes eller hela brödkorgen haha. Mvh Äter som en karl.

 1. hej! skulle du kunna berätta lite om när du djar? kör du skivor eller usb, laddar du ner all musik? kan du hela mixerbordet eller kör du bara?! berätta allt snälla!

 2. för det första: jag älskar din blogg! är inne här varje dag. känner mig tom om jag inte varit här. du skriver verkligen från hjärtat och inte alls så stereotypiskt som många andra. och det uppskattar jag.

  för det andra: när kommer klippen upp när du har härliga människor över på frukost? klippet med Knivlisa var klockrent!

 3. Ser superhärligt ut! Och måste fråga, vad heter modellen på dom solisarna du har på dig? Så snygga! 🙂

 4. Du är så fin:)

  Har lanserat min nystartade webshop Narabella igår,
  Gå in och kolla om ni gillar smycken, kläder, väskor och skor!
  narabella.se

 5. Får man fråga vilka två andra ställen som toppar listan över råbiff? 🙂 Jag flyttar upp till Sthlm i höst och behöver ju definitivt en guide över vart den bästa råbiffen serveras! 😉 Hoppas du har en mysig söndag! Kram Camilla

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi