Jag vet inte varför det släppte just idag.

Jag vet inte varför just idag. Jag sitter i min lägenhet sjuk som ett litet as och försöker bli bättre till ikväll då jag har en middag att ansluta till (som jag absolut inte tänker missa). Jag har på mig runda glasögon och mjukisbyxor, till ett osminkat ansikte och rosa tofflor. Det påminner mig om när jag fortfarande bodde hemma. Sedan jag flyttade hemifrån har jag inte ens ägt ett par mjukisbyxor förrän jag köpte ett par för två månader sedan. Nu älskar jag känslan av att komma hem, ta av mig jobbet och klä mig som hemma.

Jag antar att det värsta man kan göra är att fastna i mönster som inte är bra för en. Jag ogillar när jag kommer på att jag har fastnat i ett tänk som inte är det rätta för just mig. Framför allt saknar jag att skriva om kärlek så otroligt mycket. Det har sedan många år tillbaka (vad är det nu, fyra-fem år? Å herregud) varit en stor del av allt det här men så hände något. Rädslan kom i vägen, av att allt skulle misstolkas eller tolkas över huvud taget. Men orden handlar ju inte om det. De bör inte tolkas in i mitt privatliv alls. De bör bara läsas och vara ord som alla får tolka in i sina egna historier som man vill. Jag vill bara skriva om kärlek för det är verkligen det bästa jag vet, att få skriva om detta ämne som berör oss alla så mycket.

  1. krya på dig! och fortsätt skriv om kärlek, du är så jäkla bra på att få fram känslor med ord. underbar läsning! 🙂

  2. ja fortsätt att skriva om kärlek.. Ingen gör det så bra som du! Du är så otroligt vacker och så bra på det du gör ♥

  3. fortsätt skriva om kärlek, jag lever för dina texter om kärlek, finns inget så vackert! fortsätt vara du, kram ♥

  4. Jag saknar när du skrev kärlekstexter. Det är därför jag har slutat läst din blogg för förr var den personlig och kärleksfull. Hoppas du hittar tillbaka till den tiden

  5. Du ger kärlek en större betydelse. Skriv! Älskar hur du kan få ner så mycket känslor i det du skriver. Det är helt underbart att läsa (även om man kanske gråter ibland)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi