MICHAELA LOVES KTH LOVES PARFYM

 

 

 

 

 

 

Hahaha lyssna på min röst – sådär låter jag när jag är bakis/stressad/sjuk, sad but true… 

I förra veckan var jag och några andra fellow bloggers på KTH för att skapa våra egna parfymer. Det var bland det bästa eventsen jag varit på tror jag, av den enkla anledningen att man fick lära sig något. Jag älskar ju dofter men tycker att det mesta i parfymdisken luktar skit, därför var det kul att få känna dofter en och en och komponera sin egen doft.

Min parfym doftar enbart trygghet. Toppnoter av bl.a. havsbris och vanilj, hjärtnoter av bl.a. citronmynta och basnoter av lagerblad, talltjära och benzoin skapade det jag går och sniffar in på handleden om dagarna numera.

Är mycket nöjd, tack KTH för en fantastisk upplevelse!

  1. Men gud – är du sjuk nu alltså el. vad händer med din röst? Kan ju inte va hälsosamt om den låter så fast du inte är sjuk : /

  2. Om rösten fortsätter att vara hes så är mitt tips att gå till en logoped och kolla upp det! Om rösten blir hes för att du är bakis har du kanske en röstteknik som sliter på stämbanden vilket i längden kan ge knottror osv. Det går att träna bort! Var rädd om din röst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi