HELG

 

 

 

 

 

Saker jag gjort i helgen: Ätit bakisburgare på Pontus! (bäst i stan). Druckit espressotinis på Escalier. Drinkar på Sturebadet. Dansat i soffor. Druckit bloody marys på Riche. Ätit råbiff på Pontus (tyvärr inte i närheten av lika bra som det jag ätit där tidigare, får max 2/5 av mig). Druckit öl på Sturehof. Försökt köpa en igelkott (!). Ätit middag med massa härliga vänner. Dansat i ännu fler soffor. Bakishängt. Firat min morfars födelsedag. Kramats på landet. Toppade helgen med grymt rödvin och charkisar framför Big Brother.

<3

  1. Svar till Malla:
   Haha ja det kan vara lätt att tro, men till skillnad från när jag var 18 är det helt annorlunda nu. Jag dricker aldrig på vardagar (förutom ett glas rödvin till maten vissa middagar med mina vänner) och framför allt sorgedricker jag ALDRIG. Dvs. jag dricker aldrig när jag mår dåligt för att må bra, utan när jag mår bra för att det är gott och jag är lycklig. Och så länge det är så känner jag mig ganska trygg i min relation till alkohol.

 1. “A strong girl is someone who can cry themselves to sleep at night and wake up with a smile on their face.”

  Tänkte på dig när jag läste den 🙂 -för att du är stark och stärker andra

 2. Michaela, kan det vara så att du lever för helger?! 🙂 Helger är faktiskt världens bästa. Känslan av en fredag. Den klår det mesta!

 3. Hur har du och dina vänner RÅD undrar jag bara? Bostadsrätt, utemiddagar flera ggr i veckan och märkeskläder. Jag är nyfiken i en strut över hur det går ihop? Jag har bra lön, delad bostadsrätt, men knappt råd att gå ut och äta en ggr i månaden, inte mina vänner heller..

  1. Svar till Mary:
   Jag och mina vänner har alla en bra lön som betalar för allt. Det är egentligen inte svårare än så. Sen är det klart att man får prioritera – ibland äter jag pasta med pesto varje dag i en vecka om jag har haft lite väl kul veckan innan.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi