Sommarlängtan

 

Dasha skrev till mig idag att ’fan vad jag vill ha sommar nu’ varpå jag svarade ’inte jag, inte än, jag är inte mentalt förberedd… för mycket jobb för att kunna njuta av sommaren just nu’.

Så såg jag att hon lagt upp den här bilden och hela mitt hjärta sprängs av sommarlängtan, man är ta mig fan aldrig så lycklig som mitt i den svenska sommaren. Aldrig så snygg heller skulle jag vilja påstå. Människor sprudlar på ett annat sätt. Men snart är det vår och då blommar alla ut! Härligheten i det.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi