Lördagens

 

Byxor från Zara, linne och kavaj från H&M, skor från Have2have 

Såhär såg jag ut i lördags kväll. Vitt är satans snyggt trots att det inte är sommar tycker jag, dock är de ju helt leriga efter två steg ute och helt jävla omöjliga att få rena. Dyrt att bära vitt, med andra ord…

  1. vita byxor ar verkligen fint nar de matchas pa ratt satt. Och det Tycker jag verkligen att du har. Jag har sjalv nagra par vita jeans som jag gillar att anvanda Aret runt. Bor dock I LA dar vadret tillater det 🙂

  2. jag har en fråga angående kärlek. Jag vet att du har gått genom ett helvete sedan ditt uppbrott, men undrar om du i skrivande stund dejtar eller är öppen för att träffa nya killar? Eller känner du dig för sårad för det också.. Jag undrar bara hur du ser på saken idag. Du är otroligt fin. Hoppas du får en underbar dag. KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi