Frukost

 

 

 

1. På mitt köksbord just nu: Pioner (ranunkler! haha jag som skrev fel gullisar), ljusstake från Svenskt Tenn, liten vas från Svenskt Tenn med vit pion i, skål med grönsaker, doftljus från Voluspa (pink citron)
2. Dagens frukost: Vaniljyoghurt med blåbär, earl grey, rostat lantbröd
3. Pioner är min favoritblomma 🙂

Jobbar hemma denna morgon eftersom jag har ett möte i närheten strax. Har sovit riktigt dåligt senaste nätterna och blivit sjuk igen eftersom vi går och smittar ned varandra på kontoret. Börjar göra mig lite tokig. Får kränga ingefära resten av veckan. Puss!

  1. SÀger som vissa redan har sagt, det dÀr Àr vÀl ranunkler? Ranunkler Àr hur som helst vÀldigt fina! Pioner har mycket större blommor med fler blad.

  2. HEJ! TÀnkte meddela om att jag öppnar egen webbshop om 1-2 veckor:) Ni kan gÀrna kika in pÄ min blogg och följa oss. Vi ska sÀlja smycken,skor Àven klÀder:) Hoppas ni gillar min blogg och följer mig Àven pÄ bloglovin
    kramisar

  3. JĂ€ttefint!!! Betongbordet Ă€r supernice ihop med fĂ€rgglada blommor. Blir sugen pĂ„ ett betongbord nu bara för det 😉 Som flera iakttagit sĂ„ Ă€r det ju en bukett med Ranunklar, pioner Ă€r större och doftar riktigt mycket och hĂ€rligt 🙂 Kram till dig fina du, och krya pĂ„ dig. Prova att göra ett hopkok med fĂ€rsk ingefĂ€ra och nĂ€r det svalnat lite, pressa i lite citron och honung. Honung förlorar sina vitaminer i kokhett vatten nĂ€mligen. Kan hjĂ€lpa förkylningen.

  4. Asfint bord! Var och luktade pĂ„ det dĂ€r ljuset pĂ„ NK, tycker du det luktar gott nĂ€r det brinner ocksĂ„? Är citronen mycket framtrĂ€dande?

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi