Weekend

 

 

 

 

 

 

 

Smygstartade helgen i torsdags med vinprovning och charkisar. Drack bl.a. Barolo och Amarone och hade det gött.

I fredags kom Carl-Philip och Dasha hem till mig, vi poppade bubbly och snackade skit innan vi drog till Scandic Grand Central för kanske stans bästa drinkar. Helt klart ett nytt favoritställe. Efter det blev det en sväng på stan som var riktigt rolig.

I lördags låg vi uppkrupna i soffan och tittade på Teen Mom (mitt bästa program) hela dagen. Sen blev det kväll, då gick vi till Nobis för en drink och sen mötte vi upp killarna för att se M83 spela på Berns. Måste säga att de var sanslöst bra. Stod förtrollad sista kvarten. Kvällen slutade med dans på V i vanlig ordning och en ny bästa vän – jag får väl presentera honom i bloggen inom kort!

Idag var vi ute på en långpromenad i det vackra vädret, gick till Hötorget för att köpa pioner och sen hem igen. På kvällen gick vi hem till Per och åt oxfilé med ett glas rödtjut till. Helgen avslutades med Big Brother såklart.

Skrattat sinnessjukt mycket denna helg. Ni vet ju att goda skratt förlänger livet. Nu ser jag fram emot en jobbvecka – älskar kontrast mellan vardag och helg. Livet är bra. Ibland lite påfrestande, men jävligt härligt.

 1. Hej M! Jag har en fråga angående dina ray ban, vilken strl är det du har på de svarta?Tänkte beställa över nätet men vet inte riktigt hur strl är:) ha en bra dag!

 2. åååhh älskar vinglasen på sista bilden, precis sådana jag letat efter! Vart kommer dem ifrån? 🙂 Gillar din blogg, du har en vacker själ!

 3. Kolla gärna i min blogg, där jag skriver om min vardag, även om min kommade webbutik där jag ska sälja smycken,skor och kläder:)
  Hoppas ni gillar det och fortsätter att följa mig!
  Kram

 4. Jag blir så avis på dina helger. Jag önskar att mina helger också såg ut så där ibland. Många av mina vänner är tyvärr för snåla för att poppa en flaska champagne om det inte är nyår eller äta och dricka vin ute. Men men… Hoppet är det som aldrig överger en 😉

 5. Hej Michaela! Jag har en fråga angående vikt och att behålla sin vikt. Du verkar gå på mycket goda middagar, laga mat osv, hur lyckas du behålla vikten? Kompenserar du med träning eller äter små portioner? Du har ju en kropp to die for! Kramar Hanna 🙂

  1. Svar till Hanna:
   Hej fina du!

   Jag gör ingenting och det börjar ge med sig tyvärr, har alltid kunnat äta vad som helst utan att det syns men senaste månaderna har jag lagt på mig några kilon. Men älskar mat! Så försöker hitta små kompromisser. Kör en PW två ggr/v och satsar generellt på vardagarna med att äta en mindre lunch och en god middag. Försöker dra ner sötsaker till 2 ggr/v men ligger på ca 4 ggr/v just nu.

   Puss och tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi