Welcome weekend

 

Heje

Fantastisk kväll igår med Amarone och charkisar följt av dans. Idag tog jag en 50 minuter lång promenad på lunchen, slutar inte fascineras av vädret. Sedan hade vi plåtning hela eftermiddagen så jag kom hem för en timme sen. Nu väntar jag på Dasha och Carl-Philip, vi ska dricka vin och fira in helgen…

Njut av er fredag vänner och ta hand om varandra!

  1. Tycker att du verkar vara en så himla stark och fin tjej. Du skriver öppenhjärtigt om att livet inte alltid är lätt, att man ibland tvingas dansa påtörnen istället för rosenblad, att man ibland inte vill kliva upp ur sängen. Men du visar också att det är möjligt att gå vidare och skratta trots att hjärtat inte alltid ler. Jag blir glad och motiverad av din blogg, keep fighting and keep shining girl! 🙂 Stor Kram

  2. Jag älskar hur du alltid firar helgen som att det är julafton och något man bara suttit och vänta på hur länge som helst! 🙂

  3. Alltså jag såg dig och en blond väninna på t-banan runt 21-22-tiden ikväll, ni gick av i Östermalmstorg, och jag måste säga att du är omänskligt snygg i verkligheten också! aldrig sett dig irl innan tror jag, men det riktigt sken om dig! var på väg och gå fram och vara lite fan girl på tuben men kände mig inte hälften så fräsch som er så det fick vara hehe.
    kram!

  4. Hej Mickis! Måste bara säg att du är den sötaste tjejen jag vet! Och du skriver så fantastiskt bra, när man behöver lite inspiration speciellt om känslor och kärlek så tittar jag alltid in här.Önskar jag själv kunde skriva lite bättre och uttrycka mig som du. Hoppas du hade en kanon helg och köpt ett par rikigt snygga skor 😉 kram Mimmie

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi