Man måste skaffa sig lite sår och brutna ben så att man ska vilja kämpa för att bli hel.

Solen skiner idag.

Det är bra. Det är snällt gjort.

Man måste skaffa sig lite sår och brutna ben så att man ska vilja kämpa för att bli hel. Stängde igen en dörr idag och plåstrade om alla sår. Det var skönt gjort. Jag tycker väldigt mycket om mig själv och vill inte se de där tårarna något mer. Vill ta hand om mig själv och vill hitta någon som också vill ta hand om mig. Jag känner väldigt mycket… ja, väldigt mycket bara. Ni vet. Tillslut tröttnar man och känner sig redo. Jag är på en helt annan plats i livet än jag varit. Mer säker på vad jag mår bra av och inte rädd för att agera för att komma dit. Till välmåendet. Det finns väldigt många som hjälper mig på vägen dit och jag håller hårt i dem. Det andra får vara. Ibland måste man ta väldigt jobbiga beslut för att ta hand om sig själv. Försöker av hela mitt hjärta att agera moget och med respekt gentemot mig själv och min omgivning. Vill ha samma sak tillbaka. Det är inte svårare än så.

Det är fantastiskt ute och jag ska snart ut på en promenad med Erik. Köpa kaffe och ha på mig solglasögon.

<3

 1. Din text är som tagen ur mitt huvud. Har själv tagit en massa tunga beslut som får mitt hjärta att gå sönder tusen gånger om men jag vet att jag kommer bli bra igen. Att läka för att kunna leva igen. Att endag få det jag faktiskt förtjänar. Livet är hårt. Det ska kännas att leva och det viktigaste av allt är en själv. Att vårda och ta hand om sig är det finaste och modigaste man kan göra.

 2. Du är bäst Michaela! Även fast jag inte känner dig verkar du vara en helt underbar människa rakt igenom och din blogg är lika underbar den. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver och blir glad varje gång jag kikar in här. Tack för det 🙂

 3. Från en Michaela till en annan Mikaela, det är som att jag hade skrivit det själv! Jag känner också så nu, som om allt bara stämmer. Livet i harmoni. Så himla fantastiskt. Du är värd allt det och lite till fina du, och det är jag med. Massa kärlek till raraste dig!
  ps. längtar som fan tills din bok kommer ut!

 4. ♥ Tack för dina fina texter Michaela!Ibland måste man våga ta ansvar för sin egen lycka och fatta beslut som får en att må bra på lång sikt.

 5. du skriver så fint och det känns rakt in i hjärtat på mig! du sätter ord på sånt som jag också känner. det är så otroligt viktigt att ta hand om sig själv, att sätta sig själv först.

 6. Du är så fin och klok! Startade min nya blogg här på devote idag, behövde vända ett nytt blad! Hitintills känner jag mig nöjd här, hoppas man får någon som tittar in bara. Fast det är skönt att skriva och vara den enda som läser ibland också! ♥

 7. En kommentar jag ofta får är ”du är go, men jag vill hitta någon som passar mig bättre” jag brukar skaka på huvudet och tänka att jag troligtivs dras till fel killar.
  Men efter att det här har hänt mig flertalet gånger börjar jag nu fundera, jag älskar den hälsosamma livsstilen och älskar att klä mig kvinnligt, precis som killarna jag träffar säger att de gillar.
  Frågan är då, letar jag på fel ställe?
  Jag vill ha en kille som jag kan träna med, en kille som tycker att jag är okej trots mina små bröst och acne..
  Jag kanske borde göra som mamma och leta på gymmet? haha
  någon som har ett konkrekt råd? Jag har sån sjukt stor lust att skrika ut ”I’M LOOOOOOOONELY, FOREVER FUCKING LONELY AND I HAVE NOBODY ON MY OWN!”
  Härlig gammal dänga det där med en liten tvist..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi