vi e gulliga

Jag och Anna sitter kvar på kontoret fast de andra gått hem för länge sen… på vårt kontor är det inte en kotte kvar efter 17.00 eftersom många hämtar på dagis/skola. Vi två singlar 20+ har dock ingenting att komma hem till (HAHA) så vi drar oss liksom för att gå hem ibland. Sitter hellre kvar, snackar skit, läser ikapp bloggar och kollar om det finns någon öl i kylen. Jag har kommit in på en karriärsblogg som jag läser mig igenom och blir inspirerad. Finns INGENTING bättre än när något / någon inspirerar en till att utvecklas karriärsmässigt… weeeeell….

Om en timme och 42 minuter måste jag vara hemma för då börjar Sveriges Mästerkock. Men nu bestämde vi oss precis för att gå ner och ta en liten öl innan hemgång. Bästa idén…. Pusspusspuss

  1. Vad heter den karriärsbloggen? Låter som något för mig, vill så mycket men vet inte vars jag vill börja och ofta känns de rätt tungt. Tänker och tänker och kommer ingen vart, så den bloggen vill jag gärna läsa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi