Kniven och Sixten

Jag känner att det är en skyldighet för mig som chefredaktör på Devote att tipsa er om Knivlisa hos oss. En del av er läser med säkerhet redan hennes blogg, men den är ärligt talat så briljant att jag vill att alla ska läsa den. Kniven har precis fått barn och bloggar på ett humoristiskt sätt om livet som nybliven mamma. Hennes Sixten är så jävla söt och jag blir helt glad varje gång jag går in där.

Dagens lilla tips helt enkelt. Puss!

 

 

 

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi