En sån där dag.

 

Ja ni ser ju. Livet kom och hälsade på sådär post modeveckan. Känner mig som en liten ynklig flicka idag. Vill bara bli omhändetagen. Var är dessa män när man behöver dem? Råder i och för sig dem att hålla sig borta idag, jag ser ut som sju svåra år. Slitet hår och grå hy är resultatet av en vecka i total hets.

Anyway. Vi gör en tävling med Libresse denna vecka som är så jävla passande för mig idag. Man kan vinna en riktigt glassig Hollywood-treatment om man går in här och skriver i hur man bäst motverkar och peppar bort ”En sån där dag”. Ni vet, PMS, bölar till Extreme Home Makeover på tv, missar bussen, bränner sig på plattången, fyllesmsar ett ex osv.

Eller som jag idag. Fashionbakis, pms, skör och ömtålig.

Jag har skrivit mina bästa tips på deras sida, hoppar jag vinner 🙂

#ensåndärdag

  1. Varför skriver du inte fina texter längre? De texterna hjälpte mig lite halvt genom en break up. Älskar dina texter.

  2. Ja det verkar som hela bloggvärlden är i samarbete med Libresse, vet inte hur många jag sett som skrivit om ”en sån där dag” idag…Hmm?

  3. Haha, såna dagar har man 🙂 Då känner man sig grymt mycket fräschare de andra dagarna i alla fall! Hoppas du mår bättre snart!

  4. Vad tråkigt att du känner dig nere, men då måste jag bara dela med mig av att jag nu har suttit och kollat igenom båda säsongerna av Glamourama i sträck och jag får ont i magen så vacker du är. På alla sätt. Jag förstår inte hur en människa bara kan utstråla så mycket glädje, välmående och jag-älskar-livet-attityd.
    Om jag hade haft en syster, då skulle det varit du. Gud, jag bara känner det på mig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi