BACK AW-12

 

 

 

 

 

Någon som frågade vad jag tyckte om Ann-Sofie Back’s kollektion som presenterades i F12’s lokaler igår. Jag gillar ju Back väldigt mycket, men det kändes som om de haft lite bråttom med denna kollektion. Gråskala med inslag av blått, sportigt och genomskinligt var nyckelorden. Det fanns helt klart ett par pieces som var riktigt fina i kollektionen, bland annat en skinnjacka som gav mig seriös gåshud. Måste. Ha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi