SÄLJES: Nikon D60

 

 

Nu säljes jag min Nikon D60 18-55 objektiv, pga sparsamt använd, jag är tyvärr inte en person som tycker om att fotografera 🙁

Laddare, USB-kabel och minneskort med stort utrymme följer med, 3000:-. Mejla michaela@devote.se vid intresse.

Puss!

UPPDATERING: SÅLD 

  1. du tar alldeles för dyrt pris, det finns två modeller som är efterföljare efter d60:n. Skulle ta allra högst 2000:- dunhar ingen koll michaela, ingen koll alls…

  2. Michaela, jag älskar din blogg och hur du skriver! Du är verkligen en begåvad tjej! Jag ser en likhet mellan dig och mig känslomässigt, det är lätt att titta tillbaka och bli sentimental över gamla kärlekar och minnen. Men det är viktigt att fokusera framåt. Och även fast du inte gör det till sinnes hela tiden, så låtsas som det! Du har skrivit att du lovat dig själv att blicka framåt men ändå kommer gamla texter fram och annat som du minns. Jag blir ledsen för att jag känner igen mig själv. Jag levde alldeles för länge i det gamla och grät mig till sömns över människor som sårat, lämnat…Du måste börja leva nu! Och skriv i din dagbok hur mycket du saknar han, det, den känslan. Men att skriva det här gör det hela bara mer jobbigt. Så inget mer gammalt, bara nytt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi