Så lätt.

Jag sitter vid mitt element och värmer mig. Min dator har börjat strula och den är en månad ung. Jag har frusit sen samma sekund jag vaknade imorse. 2012’s första dagar har varit glada dagar. Tänkte igår innan jag somna att tänk om detta år blir mer såhär och mindre som innan? Mindre ledset. När jag och en kollega åt lunch förra veckan och jag fick in min cola drack jag fyra stora klunkar, ställde ner glaset och brast ut i ett jätteleende. “Jag är så lätt att göra glad!” sa jag. “Och så lätt att göra ledsen…” svarade hon.

Det gjorde mig lite sorgsen?

 1. Det är en fett bra sak å ha nära till hjärtat & känslor. De e samma hjärta som slår för familjen, vänner, jobb och allt annat i livet. Det är värt att vara ledsen ibland när man tänker på hur mycket extra kärlek man kan känna i jämförelse med andra ♥

 2. Tänk såhär. Det är fantstiskt att vara en människa som är lätt att göra glad.

  Och framförallt, det är mycket mycket lättare att öva sig på att vara kanske lite mindre känslig, än att lära sig att bli glad av småsaker.

 3. Hej Michaela. Jag undrar hur du får som en svart ram runt dina bilder? Kramar skulle vara tacksam för svar.

 4. michaela!
  eftersom jag följer din amazing blogg vet jag att du hängde i argentina ganska nyligen. jag ska dit om en månad men vet i princip ingenting om det landet. har du några (lätta) tips på lager så blir jag fantastiskt glad om du ville dela med dig?

 5. Och? Du kanske är en känslig person men det är det ju absolut inget fel med!! Oftast är det ju bättre att visa sina känslorn att stänga inne dem!

 6. Så är det om man har känslorna som elektriska nervtrådar utanpå huden. Både en gåva och en förbannelse? Känner igen mig i dina känslor. Tror ändå att det är bättre att ha för mycket känslor som är lite överallt än att stänga in dom. Ta hand om dig, fina Michaela.

 7. En gång var det en som sa till mig att jag är “känslig i själen”. Det tyckte jag var en ganska bra beskrivning. Jag antar att du tänker på och analyserar de flesta situationer du är i väldigt ofta. Då blir det så, du blir känslig i själen av alla tankar. Inget konstigt, bättre det än att gå runt och vara likgiltig inför allting. Tycker jag.

 8. du verkar vara en person som helt enkelt känner väldigt mycket. jag känner igen mig, är nog likadan. när jag är deppig, blir jag jättedeppig och gråter för ingenting, när jag blir glad, känns det som att bröstet liksom kommer att explodera och man går på moln eller nåt?? lite jobbigt ibland… tyvärr när man är känslig så är man ju lätt att såra också…. så det är ju båda positivt och negativt att vara det. jag övar mig i att bli lite tuffare och inte bry mi så mycket, skapa en tjockare hud helt enkelt, så att det inte skall göra så ont. för min egen skull, men svårt är det, som fan…

 9. Hej Michaela. Jag vill bara säga att jag tycker att din blogg är väldigt bra. Det bästa med det du gör, är att du känns trovärdig, jag menar, du kan skriva om saker du tycker är jobbigt och när du känner dig sämre, istället för att låtsas att allt är perfekt. Och det är faktiskt roligare att läsa en blogg som din än att läsa en med en “perfekt” yta. Massor med kramar till dig 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi