Första måndagen 2012

 

Det är väl egentligen idag som året börjar på riktigt. Tillbaka på kontoret i kavaj och utsvängda byxor. Känns bra. Mycket bra till och med. Ska försöka lägga upp en plan för Devotes 2012 denna vecka, tänk om man kunde planera in sitt privatliv på samma sätt som sitt arbete. Det hade varit något va! Men kanske är det just det som är intressant. Att du kan planera ditt jobb precis som du vill ha det, men när det kommer till privatlivet får du bara köra på och hoppas på det bästa.

  1. Direkt utsedd till den snyggaste tjejen första måndagen 2012! Du behöver inte ens le för att lysa upp en bild.. törs knappt tänka mig hur underbar din aura är i verkligheten. Dina vänner ska vara väldigt tacksamma över att ha någon som dig i sitt liv! Du är beundransvärd. Länge leve forni! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi