Dagens

 

 

 

T-shirt från H&M, jeans från Wrangler, stövlar från Acne 

Som vanligt ska Anna vara oseriös och fotografera min rumpa istället för baksidan på min nya tröja, så nu bjuder jag på mitt jeans-ass istället mest för att säga till er att detta är världens bästa jävla jeans. Kolla färgen och slitningarna? Jeez they are perfect.

Nya tröjan idag som sagt!! Älskaren. 

  1. inatt drömde jag en fin dröm (att jag såg ut exakt precis som dig). stod och kollade mig i spegeln och var jävligt nöjd över hur vacker jag var. när jag vaknade upp från drömmen kollade jag mig i spegeln ”igen”. jag blev besviken, där stod ju bara vanliga jag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi