2011 / En bild varje dag / 13

 

Den här bilden är tagen första oktober. Kan ni förstå att det var strålande sol och jag badade i havet den första oktober i Stockholm? Det var utan överdrift en magisk dag. Walter kom och hämtade mig hemma och vid vattnet kom Robert åkande i en liten träbåt, vi åkte båt och drack Trocadero i flera timmar. Stannade till vid en liten vik, hade picknick och badade. När den här bilden tas hade jag precis kommit upp ur vattnet och killarna var på väg i efter mig, jag var lite modigare än dem hehe.

På kvällen träffade jag upp W på Riche och sen gick jag upp till V där killarna var utklädda till Starwars och Bananer i Pyjamas. Sinnessjukt rolig kväll.

  1. Pratade om den där varma helgen i början av oktober med min pojkvän här om dagen. Vi var ute på Djurgården och det kändes som att det aldrig skulle bli höst.

    /FANNYF.WEBBLOGG.SE

  2. skojar du? vad sjukt!!!
    idag köpte jag en t-shirt som jag vet blir kanonsnygg till mina gamla shorts.. sen gick jag ut i kylan och mötte mina kompisar på en stökig bökig klubb där alla dansade för att de måste och inte ville och jag ville där ifrån, det ville vi alla så vi gick till mcdonalds där det varit slagsmål och blod på hela golvet. Sedan bråkade min kompis med sin pojkvän och vi alla var lite oroliga och vi tog sista vagnen hem och nu sitter jag och äter smörgåsrån som jag glömt bort att jag gillar så mycket och lyssnar på håkan. Känner mig ganska tom du vet. Och jag har faktiskt ingen aning om varför jag sitter och skriver detta till detta inlägget, passar ju inte alls. I alla fall, vilken fin bild och vilken underbar dag det verkar ha varit. Du är fin. Läser din blogg för jämman (eller jämnan? hur säger man?) Hur som helst, puss på dig och godnatt. Borde verkligen sova, mamma fyller år imon. Ska bara lyssna klart på låten..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi