Kort sagt räddade hon liv och det var ungefär så vi träffades och sedermera skulle komma att leva.

“Tror att min kärlek är stark nog att rädda honom från misär och olycka. Men min kärlek har aldrig räckt till.”.  

“Det där lät sorgligt va? Att min kärlek aldrig räckt till? Är tyvärr sant tror jag.” 

För er som följer mig på twitty såg ni att jag skrev detta tidigare idag. Blev så sorgsen av mig själv, att jag skrev så, att jag känner så. 

Mindes då plötsligt en saga jag inte läst på mycket länge. Jag fick den skriven till mig, om mig, för många år sedan. I flera års tid brukade jag läsa den när jag kände mig värdelös, som en påminnelse om att jag inte var det. Men jag tappade bort den någonstans mellan Macbook två och tre bland gamla word-dokument om historia och geografi.

Idag hittade jag den i en gammal inkorg och nu förstod jag varför jag tidigare brukade läsa den med jämna mellanrum. För att jag inte ska glömma bort vem jag är, hur högt jag faktiskt kan älska och framför allt hur högt någon annan faktiskt kan älska mig. Måste påminna mig själv om vad jag har haft och att jag kommer att få det igen. Det är så lätt att glömma.

Jag skrev idag att min kärlek aldrig har räckt till. Men det har den, en gång i tiden och förhoppningsvis även i framtiden. Jag antar att det jag vill säga är att jo, kärleken räcker till. Man får inte glömma bort det. Jag får inte glömma bort det. Kärleken är starkt nog. Kärlek kan rädda människor, en stark och envis kärlek kan rädda hela världen.

“…   Att hon var avväpnande vacker är egentligen inte föremålet för denna beskrivning, för det fanns något annat, något mer intressant och iögonfallande. En egenskap som även denna var prinsessor förbehållna vilken tillät henne att med en blick och en omfamning förvandla den mest burdusa besten till en ömsint, vacker prins, om än för ett par ögonblick. Kort sagt räddade hon liv och det var ungefär så vi träffades och sedermera skulle komma att leva…   “

 

  1. Michaela: Amor vincit omnia. Trots att man inte tror på det. Va dig sj gör det du vill och det som vill hända kommer hända. Tro mig♥ fin e du

  2. alltså om det sista är taget från berättelsen som någon skrivit till dig så finns det två saker värda att nämna; 1. vilken otrolig talang när det gäller att skriva vackert som den personen måste ha! 2. du är helt fantastiskt lyckligt lottad som får en sådan fin text skriven till dig.

  3. Michaela, du är sjukt grym! Du får mig alltid att få fram ett leende trots att jag sitter med gråten i min hals dygnet runt just nu. En jobbig tid nu när jag nyss förlorat min prins och han träffar en annan efter så kort tid. Dina texter, dina texter fina du… Dom räddar mig

  4. Tack för de här orden, fick mig en välbehövd tankeställare. Det är viktigt att se tillbaka för att minnas det man haft och veta vad man förtjänar också 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi