En liten stund

Michaela, kom ihåg den här stunden. När du ligger hemma själv i din soffa med en perfekt varm kaffe och slutet på en riktigt bra bok. Tvättat sex maskiner och städat. Vikt tvätt och avverkat telefonsamtal. Väntar på två vänner som kommer över för en kvällspromenad. Och är helt nöjd. Bara helt 100% nöjd.

  1. Läste i en tidning idag hos frissan att du brukar åka till Rimini mycket, jag åker själv alltid dit och har släkt nära Rimini. Du måste åka till ”Kalos” som är ett ställe uppe på bergen om du inte redan varit där, de har pool, restaurang och bar, på kvällen ser man ut över hela rimini! Lite svårt att komma dit då man behöver vespa eller bil men ville bara tipsa! 🙂

  2. Fint, njut!

    Hey, du har inte kommenterat svts ”klubben” förresten, såg nyss att du är med! Gillar verkligen serien, den har ett så fint dekadent skimmer över sig. Utelivet och människorna som figurerar kring det framställs allt för ofta som ytliga och intetsägande, men här blir det så härligt mänskligt med både eufori och sorgsenhet. OCH det är så sjukt snyggt filmat och klippt!

    och du verkar vara så fantastiskt elegant 🙂

  3. Det skulle vara kul om du visade fler bilder på din lägenhet. Det jag hitills sett av den har gett mig bilden av en enkel och jävligt fin lägenhet! Det är en fröjd att läsa din blogg, det ska du också veta. Älskar den! & dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi