2011 / en bild varje dag / 11

 

Den här bilden är tagen kvällen innan min födelsedag, ungefär en timme innan klockan slog tolv och jag fyllde år. Tidigare på kvällen hade jag blivit bjuden hem till Carro och hon hade fixat med charkisar och bubbel på balkongen för att fira mig. Blev tårögd i mörkret. Sen gick vi till Berns där Petra och Martin jobbade. På tolvslaget drog de upp mig på scenen så fick jag en lapdance av en blå kanin. Skrattade så jag grät. Var så in i helvetet lycklig exakt den här kvällen. Åkte hem och la mig själv vid två, vaknade upp ensam på min födelsedag och det var inte det minsta jobbigt, tvärtom var det ett av mina mest harmoniska tillfällen under 2011.

Livet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi