2011 / En bild varje dag / 10

 

Julieftermiddag. Det var nästan inga på kontoret och jag gick vid lunch. Mötte upp Lin och ErikKungsholmen. Vi hade med oss lite picknick och ett bättre sommarhumör. Badade, solade, snackade skit. Några kompisar kom förbi med iskallt rosévin och på kvällen hade vi planerat att gå ut.

Minns det här fotot för anledningen till att jag tog det, var att Lin och Erik var nere och badade och jag satt själv. Tittade på mina vänner och fylldes av en värme i hjärtat när jag insåg att det här nog var en av de bästa eftermiddagarna på hela året. Det var verkligen det förstår jag i efterhand.

  1. Med vilken app tar du dessa bilder? Har frågat hundratals personer men ingen vet, vill SÅ gärna veta!!! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi