skitsnack.

Jag ligger med duntäcket i soffan och läser mina favoritbloggar. Åt lunch för att tacka av vår praktikant Emma och önska varandra en god jul på Vassa Eggen idag. En riktigt god wallenbergare. Skrattade så jag fick ont i magen två gånger på en timme. Härlig känsla.

Någon sa till mig för ett litet tag sedan att livet är jätteenkelt. Det är bara vi som komplicerar det mer än vi behöver. Och jag försöker verkligen tänka på det. För det är ju sant och rätt. Jag är en mästare på att komplicera mitt eget liv istället för att se enkelheten i den, njuta av det fullt ut och inte gräva ner mig i mina egna diken. Jag ska verkligen försöka bli en lite enklare människa för 2012. Jag tycker inte det låter så tråkigt, tvärtom, härligt med enkla människor ändå.

Nu ska jag laga en middag och sedan gå en långpromenad följt av en film. Imorgon är det julhelg… snart 2012… ser endast fram emot nyårsafton för det är en bra dag att börja om på nytt på. Vända blad och sedan hoppet om att försöka bli den man vill vara.

Puss

 1. Jag är precis likadan, ska alltid överanalysera och komplicera mer än vad det redan är. Man gör det aldrig med vilja, det bara blir så.
  Min pojkvän är enklare i sättet än vad jag är, så man kanske skulle ta och ”bli lite som man umgås” år 2012. Om jag får dela detta ”nyårslöfte” med dig så vet du att du har en bredvid dig som kämpar med samma sak (:

 2. Samma här… fick i förrgår en liten utskällning av min bästa kompis aka housemate för jag stressar och överanalyserar saker helt i onödan. Måste försöka bättre mig. kan dock tillägga att jag brukade vara värre förr när man var yngre, men ännu mer träning behövs tydligen haha

 3. Heeej!

  Vill du tjäna pengar på din blogg? isåfall, tycker jag att du ska trycka på bilden i mitt senaste inlägg. och sedan registrera dig. det är helt gratis att gå med.

  Så gå med du också och börja tjäna pengar!! 😀

  Kram

 4. jeg vet hvordan du har det. 2011 har ikke blitt helt som jeg hadde planlagt. selv om jeg har hatt mange gode opplevelser, og fått dele dem med fantastiske venner, så har ting skjedd som har gjort at jeg bare gleder meg til 2011 blir 2012. håper 2012 blir litt enklere 🙂 god jul til deg Michaela

 5. Skänker dig en tanke och hoppas du gör detsamma till mig.
  Du verkar så äkta och fin. Fortsätt så. En dag blir det vår tur.
  Stor kram från ledsen

 6. ’Vända blad och sedan hoppet om att försöka bli den man vill vara.’

  Du sätter alltid orden på vad det är jag känner. Simpla eller komplicerade. Du är tamigfasen fantastisk Michaela!

 7. oj vad det här träffade mitt i hjärtat, är det vändningen nu? Vändningen när jag inser att jag måste våga vara lycklig nu, när jag inte måste hitta felen i allt utan bara njuta av allt som är och se hur enkelt det faktiskt är? Enkelheten, vilket vackert ord.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi