TÄVLING: Vinn ett par Ray Ban pilotbrillor

 

Hej mina hjärtan!

Ni är många (alltså, väldigt många) som frågar om mina solglasögon. Yes, jag har haft samma modell på solglasögon i många år nu. Ray Bans klassiska pilotbrillor. Har lagt en halv förmögenhet på dessa (slarvar ju bort flera per säsong). Men måste alltid köpa nya – kan inte leva utan dem och som ni vet är min kärlek till detta materiella ting obeskrivlig.

DÄRFÖR! Jag har fixat en jultävling till er. Ett par Ray Ban piloter, såklart.

För att tävla: 

 1. Ladda ner appen Uniprice i din iphone eller android.
 2. Leta upp Ray Ban solglasögonen du ser på bilden ovan.
 3. Maila den siffra som står på sidan med solglasögonen till tavling@uniprice.com samt en formulering om varför just du bör vinna.
 4. Du kan OCKSÅ vinna någon av de exklusiva goodiebags vi lottar ut innehållandes hårprodukter från Kerastase och smink från Lancômes senaste kollektion.
 5. För att tävla om dessa gör du som ovan med att leta upp skorna, maila in siffran samt följ vidare instruktioner från appens News-sida under rubriken ”Vinn exklusiv goodiebag”.

Några minnen med mig och mina Raybans…

 

 

 

DENNA TÄVLING ÄR ETT SAMARBETE MED UNIPRICE 

 1. Hej! Älskar Du att kolla på film? Då ska Du inte missa min filmblogg där jag rekommenderar och recenserar filmer.

  Eftersom jag älskar skräck så finns det gott om tips på skräckfilmer! Bloggen är nystartad så det finns inte så många filmer än, men det kommer.. Kika in och ge gärna tips på filmer! Ha en trevlig kväll!

 2. Hej Michaela, du skrev längre ner om ysl läppstiftet du använder (den rosa) vad heter färgen?
  Ps.Du är jätte vacker ska du veta!!
  Mvh Aleina

 3. Hej forni! Jag tänkte bara ge ett pep talk. Jag har följt din blogg när den hette rar och du gick i högstadiet och sedan gymnasiet. Jag köpte av din bok om kärlek, efter jag läste den rann tårar längs min kind, jag var så lycklig. Jag var förvånad så fint någon kunde skriva. Du skrev det jag tänkte. Du är grym. Varje gång jag är glad eller ledsen går jag in på din blogg för att må bättre. Du gör ett grymt bra jobb.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi