2011 / En bild varje dag / 9

 

Visby i somras. Bokade lite i sista sekund, är glad att jag gjorde det. Dasha skulle jobba där nere och övertalade mig till att komma ner en hel vecka. Vi hade så sinnessjukt roligt. Tvekade i och för sig inte på det, men efter förra sommarens totala misär på Gotland kändes det skönt och härligt att åka dit under bättre förutsättningar. Hade inte en procent av ångest i min kropp när jag åkte hem. Var bara glad.

Bilden är tagen på torsdagen klockan två. Vi satt på Strand och skulle precis kila över till Kallis. Jag och en killkompis svepte tre järn och jag hade baddräkt eftersom det var en strålande dag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi