solglasögon i december.

 

Ok so what att vissa delar av mitt liv gått käpprätt åt helvete den senaste tiden, vädret är i alla fall snällt mot mig och jag är tacksam för det.

  1. Jag vill bara säga att din blogg är en av de bästa jag läst. Jag gillar att du vågar öppna dig och visa att du är en vanlig människa som både har bra och dåliga dagar, precis som vi alla har. Många bloggare visar bara de bästa i sitt liv på bloggen, och de visar aldrig att de är ledsna. Mitt liv går väldigt upp och ner, vissa dagar är jag extremt glad, och andra vill jag bara gömma mig under täcket och gråta. Din blogg känns så ärlig i och med att du även kan visa när du är ledsen osv i bloggen. Man vill ju inte bara läsa om hur perfekt någons liv är hela tiden. Inte det att jag menar att du verkar ledsen eller så, för ditt liv verkar jättebra, men att du kan visa att du är mindre glad vissa dagar. Sedan ska vi ju inte ens tala om dina vackra kärlekstexter. Kan läsa dom om och om igen. Känner såå igen mig i dom. Börjar nästan gråta ibland när jag läser dina texter. Oj lång text. Men men riktigt bra blogg iaf! Kram Kram S

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi