LÄDER.

 

Fick ett bud till kontoret med pressmaterial från Luxotica med glasögonkollektioner från bl.a. D&G, Miu Miu & Prada. Så låg den här vackra plånboken i. Och jag gjorde som jag alltid gör med skinn, jag luktar på det.

Alltså den nostalgitripp som sköljde över mig när jag insöp doften från denna plånbok. Det kändes precis, alltså PRECIS, som när jag var liten och stod i en skoaffär i Italien. Samma tydliga doft av läder. Har nu suttit såhär och luktat i två timmar.

  1. Hej! Urica heter jag och jobbar som inredare. Kika gärna in på min blogg där jag skriver om mitt jobb på inredo Design, mitt liv och lite annat smått och gott.
    Kram Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi