Just nu

Välförtjänt AW på Sturehof

  1. Hej!

    Har du fortfarande bra kontakt med Anna och Petra,eller har ni tappat kontakten?

    BTW: om du skulle svara igen på min blogg, vad tycker du om min header??

  2. Jag är trött på att kippa efter luft. Jag vet att du inte kan trolla. Jag vet att du har tillräckligt själv. Men av någon anledning vill jag skriva av mig, till just dig. Lätta på hjärtat, lätta på luftbubblorna som ligger och trycker mot mina hjärtslag som gör att jag måste resa mig upp för att andas ordentligt. För att ta ett riktigt djupt andetag.

    Jag är rädd. Jag är en 25årig tjej, som väl egentligen har i stort sätt allt i livet och jag mår fantastiskt bra. Men jag har varit singel i flera år. Jag har träffat kille på kille som den ena efter den andra lagt små pussel i mitt liv och tillslut säger det pusslet mig att vara rädd. Rädd för kärleken. Rädd för vad som kan hända. Men mest av allt, så har jag blivit så förbannat jävla kissar-snart-på-mig-rädd för vad kanske aldrig kommer hända. Rädd för att för alltid vara just det där vi kallar singel. Ensam.

    Jag vill ha någon att prata med när jag bäddar sängen och byter lakan. Jag vill ha någon som överraskar mig med att köpa mjölk till mitt morgonkaffe. Någon som kysser mig god natt och någon som vaknar upp bredvid mig och skrattar åt att jag snarkat. Tänk om jag aldrig får det. Någon vid min sida igen. Genom livet. Tänk om jag alltid får ta disken? Alltid får stå på Ica med min handlingslista själv och planera maten som ska lagas till bara en person. Alltid ta en taxi hem själv. Gå på fester och middagar utan någon som står där på andra sidan rummet och ler åt mig. Inte ha någon att dela mina drömmar med och få berätta mina allra käraste minnen för.

    Jag är så jävla rädd. Kan du inte bara säga att jag inte behöver vara det? Eller att luftbubblorna som sitter runt hjärtat kommer släppa en dag? Så jag kan andas lugnare igen. Utan att behöva kippa efter luft.

  3. Hej Hanna! Jag har min årliga julkalender i bloggen nu och jag undrar om du skulle tipsa om min jukalender i din blogg? Att många får ta del av den. Det är mycket fina tävlingar. Som tack skulle du få en fin present av mig 🙂 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi