saker man slänger ur sig.

Bloggkommentatorerna gjorde en intervju med mig och Anna till cravingz.se. Den här delen gillade jag bäst, haha. Glömmer vad jag slänger ur mig ibland.

Har ni fått mycket feedback och så på serien? Hur har det varit? 

Michaela: Första säsongen så blev jag typ hatad. Men andra säsongen så har det varit mycket mer positiv stämning. 

 

Varför blev du hatad? 

Michaela: Det var för mitt utseende. För att jag var så ful. Alltså jag blev ju på riktigt bombarderad. Jag hade fettigt hår och dålig hy. Det var någon brist på något i min kropp. Det spelade ingen roll om jag duschade för jag hade alltid fettigt hår. 

 

Anna: De zoomade in. Typ om du hade en finne här (pekar på Michaelas kind). Det var som att de ville att du skulle vara sån. 

 

Michaela: Ja, och alla hatade mig för min hy och mitt hår. Förlåt, vad skall jag göra tänkte jag, jag blev ju ledsen tillslut. Även om man inte tar åt sig och fem personer skriver att de tycker att man är ful så whatever, jag tycker inte det. Men alltså ALLA tycker att jag är fettig och ful. Då blir det lite jobbigt. 

 

Hur tacklade du det? 

Michaela: Jag skrev någon gång på bloggen. Att jag inte är blind. Jag ser att mitt hår är fettigt. Tro mig jag tvättar det. Tro mig. Det är något som är fel. 

 

Det kanske var någon slags avundsjuka eftersom du var tillsammans med Cimon Lundberg då? 

Michaela: Ja, kanske? Men vad skulle jag göra? Jag har accepterat att jag är ful. Kan inte ni också göra det så att vi kan gå vidare och ha det bra liksom. 

 

/…./ Eller min syn på rykten.

 

Michaela: Så här är det. 95% av allt som sägs av alla människor är typ osant. Alltså om  jag skulle tro alla rykten så skulle alla mina vänner vara horor och jag skulle vara mest hora av alla och folk pratar så himla mycket och man kan liksom inte bara lyssna på det. 

 1. Du är fantastisk vacker och fin! Man ska inte tro på ngt annat än sig själv. Älska sig själv och acceptera sig själv. Även om man har fettigt hår hela tiden. JAG tycker du är underbar och jag ÄLSKAR din blogg och dina texter.

 2. Ibland undrar man ju vad människor har för problem!! Du är ju fantastiskt vacker! Du har ett genuit fint leende, vackra ögon, fina drag, sin figur. Ja allt det. Undra hur många av de som klagade själva satt med finnar och flottigt hår!

  All kärlek ♥

 3. Jag hoppas verkligen inte att du tänker så här om dig själv längre Michaela, det har du ingen anledning till! Du är en av de vackraste jag vet.

 4. haha jag skrattade faktiskt lite när jag läste artikeln. Tyckte du svarade bra och (omedvetet?) roligt. Fan fettigt hår har vi väl alla till och från. Håret ditt var kanske deppigt just då? För nu är det då alldeles fantastiskt:)

 5. jag älskade serien, har varit en trogen läsare på era bloggar sedan dess! ni verkar vara galet coola och härliga brudar alla tre! Dina texter om kärlek är underbara!

 6. Men kvinna, du är vacker!
  Angående ditt hår så kanske du använde ett schampo utan sulfater just då. Och använder man produkter med olika silikon i så behövs just sulfater för att kunna få håret rent.
  Ett litet tips bara om du skulle få problem med håret igen! 🙂
  (Vill bara tillägga att jag aldrig har lagt märke till att du skulle ha fett hår)
  Kram!

 7. hahahaha, förlåt, får man lov att skratta? Du låter så gullig och rolig. “Det är något som är fel” “Jag har accepterat att jag är ful. Kan inte ni också göra det så kan vi gå vidare och ha det bra liksom” , “varför blev du hatad? Sv; för att jag var så ful” osv osv. HAHAHA, jag håller ju självklart inte med. Du är maddafakkar HOTTNESSS, hehe, men ack vad gulligt du svarar. Ful upprepas typ tretusen gånger osvosv xD

  PÖSSSSS

 8. Men shit vad folk kan vara dumma i huvudet. Du är sjukt snygg, kanske snyggaste kvinnan i hela sverige. Folk var utan tvekan avundsjuka på att du var cimons flickvän. För att säga att du är ful är ren idioti.

 9. Vad ledsen jag blir när jag läser det här, för det trodde jag verkligen inte. Du blev min favorit från första början av serien och jag önskar att jag hittat hit innan den, men det var serien som startade min rutin att gå in här ungefär 24748262803735 gånger per dag. Jag “föll” för dig direkt, och din blogg är den enda av er tre som jag följer. Så, det kanske inte hjälper, men för mig var det tvärtom efter första Glamourama. Tänkte inte på en enda finne eller fettigt hårstrå utan hur härlig och fin du var. Du är bäst och det finns inget i ditt utseende som skulle kunna ändra det! Jag känner dig inte, men det jag får lära känna genom bloggen är så fint. (Förlåt, nu skrev jag en hel novell. Blev bara lite chockad av responsen du fick av andra jämfört med av mig) kram!

 10. Kan bara inte tro dig när du säger att du finns respons att du är ful? DU ÄR HUR VACKER SOM HELST?! Galna människor.

 11. Fröken Forni! Jag har sett dig många gånger fredagskvällar eller lördagskvällar ute på krogen och tro mig, jag blir lika bländad av din vackra uppenbarelse varje gång.

 12. Finns så många idioter som bara spyr galla för att de inte tycker om sig själva. Lätt att göra skyddad bakom en dataskärm… DU ÄR SÅ FIN ATT DET INTE FINNS. Bästa är, din attityd gör dig ännu vackrare.

 13. Du är INTE ful, du är inte ful någonstans. Tvärtom du är snygg, du är så snygg så man måste hämta andan när man ser hur vacker och snygg du är. Folk vara avundsjuka för att du var tillsammans med Cimon? Folk var avundsjuka för att Cimon var tillsammans med DIG! punkt.

 14. Du är vacker Michaela! Någon som liknar dig är Tove Styrke (vet att du redan fått höra det) och i den här bildserien är ni SJUKT LIKA! 8e bilden där Tove har sne mun – trodde det var du. Visst är det likt?!?

 15. Under första säsongen hade jag massor med negativa tankat mot dig för att jag antagligen var så avundsjuk på din självsäkerhet, karriär, klädstil, kärleksliv, perosnlighet och massor med annat. Men det var efter serien jag insåg att allt bara var för att trycka bort att jag var och är så sjukt avundsjuk på dig, man hittade fel på dig och ditt utseende för att man inte skulle behöva må dåligt för att man inte kunde vara dig. Snygg och självsäker e du. Det ska du veta!

 16. Kommer ihåg att jag läste din blogg från och till innan glamourama, har då alltid tyckt att du var fin och älskat dina texter. När jag sen såg mitt första avsnitt och fick se DIG, i rörelse, höra ditt skratt, se ditt leende! blev på riktigt helt varm i hela kroppen. Du verkar vara en människa med så mycket kärlek, en människa som jag själv vill vara någon dag.

 17. Quoi?! Sa folk så? Dom måste ha tittat på fel program, jag tycker du är så fiiiiin!! Och ingen kan säga annat, för du är det på riktigt.

 18. För det första så är du jäkligt snygg och för det andra så måste jag säga att det sista du skrev i detta inlägget var så jävla bra!!!

 19. Du är verkligen inte ful, tycker att du är vacker på ett naturligt sätt. Du känns inte så “påkladdad” helt enkelt! Jag gillar dig lika mycket i säsong 1 som 2. En liten åsikt är väll att du inte är lika stel i andra säsongen. 😉

 20. jag älskar din personlighet forni. jag ser upp till dig. varje gång jag grubblar över om jag ska skriva till killen jag tycker om , varje gång jag är nedstämd , glad, ledsen eller bara vill läsa om kärlek och ett optimistiskt liv så är det du. din blogg jag klickar in på för att fly den tråkiga vardagen, ursäktar om det låter så lame, men det är sant.
  jag älskar hur du älskar att leva och din positivitet, den smittar av sig. jag börjar sakta också falla för det. att älska att leva.
  du har fått mig att skriva också. jag brukar aldrig skriva. det känns som att jag ( & resten utav dina läsare) lär känna dig genom bloggen. eller inte. jag vet inte. men du förändrar mitt syn på livet. jag ler och skrattar och ler ännu mer. mer middagar, långa fredagsnätter, fina bruncher osv, du inspirerar mig till att L E V A. och det är något många inte gjort. jag vet inte vart jag vill komma, men ja. hoppas du läser det här, har velat skicka ett meddelande länge men inte hittat ett perfekt tillfälle, och när passar det bättre än en lördags natt, 03:55 mitt i en uppsats?
  ha det så fint kära du. och ta hand om dig. och försök att tränga bort de dumma kommentarerna där folk försöker sänka ner dig, jag kan inte säga hur det känns för att jag aldrig gått igenom det. du är vacker, glöm aldrig det.

 21. jag älskar din personlighet forni. jag ser upp till dig. varje gång jag grubblar över om jag ska skriva till killen jag tycker om , varje gång jag är nedstämd , glad, ledsen eller bara vill läsa om kärlek och ett optimistiskt liv så är det du. din blogg jag klickar in på för att fly den tråkiga vardagen, ursäktar om det låter så lame, men det är sant.
  jag älskar hur du älskar att leva och din positivitet, den smittar av sig. jag börjar sakta också falla för det. att älska att leva.
  du har fått mig att skriva också. jag brukar aldrig skriva. det känns som att jag ( & resten utav dina läsare) lär känna dig genom bloggen. eller inte. jag vet inte. men du förändrar mitt syn på livet. jag ler och skrattar och ler ännu mer. mer middagar, långa fredagsnätter, fina bruncher osv, du inspirerar mig till att L E V A. och det är något många inte gjort. jag vet inte vart jag vill komma, men ja. hoppas du läser det här, har velat skicka ett meddelande länge men inte hittat ett perfekt tillfälle, och när passar det bättre än en lördags natt, 03:55 mitt i en uppsats?
  ha det så fint kära du. och ta hand om dig. och försök att tränga bort de dumma kommentarerna där folk försöker sänka ner dig, jag kan inte säga hur det känns för att jag aldrig gått igenom det. du är vacker, glöm aldrig det.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi