bleknar.

Det är läskigt säger jag och rycker på axlarna. 

Han skrattar – vadå läskigt? 

Ja, säger jag och gör en paus… Tänk om vi börjar tycka om varandra jättemycket så går det åt helvete. 

Han svarar snabbt. 

Ja tänk om? Men tänk om det inte gör det? 

Jag tar ett djupt andetag. 

Och allt detta snack om att man kan välja mellan strålande sol med risk för regn eller ständigt grå himmel. Så enkelt val. Det där regnet bleknar också bort i asfalten tillslut.

Jag tror att jag slutat vara rädd.

  1. Det där har du skrivit förut. Brist på fantasi? Man kan ju inte använda sig av texter som man skrivit en gång i tiden, förmodligen så är dom menade för någon speciell,känns det inte fel att använda dig av något som du förknippat med något spec?

  2. Jag har haft EXAKT den diskussionen! 🙂 Slutade andas några sekunder och fick läsa meningarna om och om igen.
    Förresten, du är kanon.

  3. En kväll som denna då jag måste sätta mig i ett vidöppet fönster med en cigarett i handen för att få känna lugn, att jag inte är ensam, en kväll då livets alla motgångar plötsligt känns storleken större – då går jag in på din blogg och läser dina texter. Du är så bra och du hjälper otroligt mycket. Så jag vill mest säga tack, och visa för dig att du gör skillnad.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi