Bjørg / GIRL SET ON FIRE

 

HERESY from Matias&Mathias on Vimeo.

Många provocerade av Bjørg’s video (tydligen). Jag tycker den är vacker. Ibland är fiktiva saker så otroligt vackra just för att man vet att de inte är verkliga. Ungefär som jag ibland skriver eller läser texter om olycklig kärlek och det låter så fint, men det är ju för att de är påhittade. Finns inget vackert i att brinna upp.

Tycker att Bjørg skapar oemotståndliga smycken. Önskar att jag hade råd med dem alla.

  1. Michaela, jag vill bara säga hur otroligt bra jag tycker att du är. Började följa din blogg för drygt ett år sedan. Tittade in någon gång i veckan. Idag är din blogg den jag kollar först, varje dag. Du inspirerar verkligen och jag beundrar dig. Dessutom är du fantastiskt vacker.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi