Swan

Det händer oftare och oftare att jag vaknar upp med rivmärken över kroppen. Jag börjar tro att det är någon form av omedveten ångest som tas ut under nätterna. Jag river ju upp mig själv. Drar liknelser till Black swan. Jag kanske är komplett sinnessjuk?

 1. Michaela, gud vad roligt det var att träffa dig igår. Du verkar vara en sån varm, härlig och genomsnäll person. Samtidigt är du så klok och självständig. Du verkade verkligen ta åt dig av berömmet jag gav dig och det gläder mig att du var så trevlig och visade tacksamhet. Jag fick bevisat för mig att du är samma person du är i bloggen. Det märks att du bryr dig om andra människor. Fortsätt så snygging! Kram

 2. Jag brukar vakna med blåmärken efter varje utgång, du har väl dansat lite vilt bara 😉
  Massa kramar till världens finaste Michaela

 3. Smörj in dig på kvällen, du kan vara torr i hyn och därför ligger du och kliar under natten. Speciellt torr blir man om man rakar benen på vintern.

 4. Jag mår jättedåligt när jag ser det här. Jag själv har skenande hjärta som börjar banka så fort att jag tror jag ska dö när jag får riktig ångest. Hade det i ca 2 h igår natt, man tror man ska dö.

 5. ELLER så var du jättefull, drog hem dig någon nice dude, hade vilt sex, och innan du hann vakna på morgonen så var han spårlöst försvunnen. bättre förklaring till det hela

 6. jag fick nyligen konstaterat att min nattliga klåda troligtvis är orsakad av emotionell stress (har hänt ganska mycket den senaste tiden). Känner du oro över något kanske?

 7. Jag gör samma sak och har gjort det sen jag var liten, fast oftast i ansiktet, försök att aldrig ha någon vass nagel så kanske det hjälper lite.

 8. jag hade samma problem, det visade sig att jag har en hög nivå av antihistaminer, orsakat av stress, o då är huden väldigt känslig… kolla upp det! det är så ovärt o det kan gå längre…

 9. Hej ms. Forni!
  Jag var inne på en bekants blogg, eller inte ens det men en tjej jag vet vem det är. Hon uppdaterade nyligen sin blogg för bara några minuter sen, och med ditt namn som överskrift. Hon lade upp en text från din bok, och införde även en kategori “hon med kloka ord” som är tillägnad dig. Jag tänkte att det kanske var roligt för dig att veta det. Hur stor påverkan du och dina texter faktiskt har.
  Du kan gå in och kolla här -> http://www.finest.se/idamichaela

  (länkar även till bloggen i url)

 10. Det hände mig samma sak förra vintern, kliade sönder mina ben i sömnen, vet inte om det var för att de var torra eller för att jag mådde dåligt då men obehagligt var det. Hoppas att det går över!

 11. Jag fick en fruktansvärd klåda när det tog slut med min förra sambo. Det är många år sedan idag men jag kan ändå minnas hur fruktanvärt det var. Man kliade och kliade och det kändes så skönt för stunden men sen fick man ärr och det var inte lika kul.. Fick receptbelagd hudlotion och tabletter mot klåda till slut som faktiskt hjälpte. Säkert berodde det på en inre emotionell stress som kom med uppbrottet (det var inte jag som lämnade) och som min kropp tog ut genom klåda, kolla upp det för det är inte bra för kroppen i långa loppet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi