Tåget

Jag och Pascal snackar skit och snart ska vi byta tåg. Hibbs lyssnar på musik och vilar ögonlocken. Snart frammeeee.

  1. Hej du! Jag har en liten fråga och jag skulle verkligen bli jätteglad om du svarade på den! Jag har köpt primeboots engineer mellanhöga mörkbruna UTAN dragkedja (med stålhätta där fram) och jag är lite osäker, jag vet inte om jag tycker de med dragkedja är snyggare? De är inte lika kraftiga vid tån. Vad tycker du?
    Föresten älskar din blogg och du är verkligen jätte söt!
    Kram Olivia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi