Måndag

 

Log hela vägen till jobbet imorse, vädret är helt perfekt just idag och jag är så glad. Har fått sinnessjukt mycket gjort på kontoret och efter jobbet blir det långpromenad i solen och en liten måndagsöl med Anton. Har tänkt blogga hela dagen men varje gång jag öppnat upp den rutan har det dykt upp något annat.

Hur mår ni idag? Bra? Jag blir sjukt påverkad av vädret. Denna sol gör mig överlycklig.

 1. Nä jag mår inte alls bra idag. Men så är det ju inte sol här heller. 🙂
  Kul att höra att du ler dock!

  xx
  ==========
  wwwaddell.com

 2. Kul att du mår bra! Jag mår också bra, ska fika efter jobbet 🙂 är lite nervös inför en arbetsintervju på torsdag.. men det går nog bra! Kram

 3. Jag mår utmärkt! Haft en fantastisk helg och livet är allmänt bra! Ska fixa och dona i min lilla lya ikväll så jag kan bjuda hit en söt karl imorgon 🙂

 4. Vädret idag var superhärligt, var tvungen att sätta mig på en parkbänk vid Nytorget och njuta en stund innan jag fortsatte till jobbet. Såna här fina dagar ska man ta tillvara, och komma ihäg när vi plumsar runt i 3 dm snö;)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi