life is fun.

 

Nej men denna helg har inte varit tråkig direkt. Igår Bloody Marys och dans i soffor till frukost, idag DN och stekta ägg. Vi hörs senare.

Bilden tog Fredrika på brunchen igår, mer bilder på helgens maskeradklädsel kommer att komma, var så säkra.

Förresten måste jag bara säga att ni är så jävla goa när jag träffar er ute! Jävlar vad glad man blir över att ni är så härliga. Ni tjejer som jag tog taxin ni hoppade ur – taxichauffören var sjukt snäll mot mig! Jag glömde min telefon i bilen och när han kom och lämnade den en halvtimme senare tog han inte ens emot dricks som tack. Så han hade väl avreagerat sig på er haha. <3

 1. Jag står inne på tjejtoan på ett stökigt och högljutt Tivoli. Jag är inte ensam. Framför mig står världens bästa tjej och ger mig en kärleksförklaring som inte är av denna värld. Hon tar tag i min arm och håller den hårt, som att det ger extra tyngd till varje ord som kommer ur henne. Som för att jag verkligen ska förstå hur viktigt det är, det hon säger. Jag blir helt mållös. Tagen. Alla ljud och röster utanför toalettdörren domnar bort till ett blekt och dimmigt bakgrundsblurr. Det snurrar i mitt huvud och det känns som att jag står bredvid och utanför min kropp och betraktar hela samtalet.
  Varför är jag så dålig på att ta emot hyllningar och fina ord? Jag önskar att jag var bättre på det.
  Men tyst står jag där med flackande blick och glansiga ögon. Generad och smickrad. Stum och rörd.

  Plötsligt börjar någon banka hårt på dörren. Brandlarmet har gått och lokalen måste utrymmas.
  Vår stund kommer till ett abrupt slut men hon hade fått sagt allt hon ville.
  Och jag glömmer aldrig.

  Se vad kärlek kan göra. Det finns ingen större makt i världen än kärleken.

 2. Jag behöver veta hur du har lyckats ta dig upp efter allt med cimon. Jag sitter just nu i en så svår situation. Min kille och jag har tagit en liten paus. Han har tappat lite av sina känslor och vill ha tid för sig själv .. Mitt liv har gått under. Jag försöker låta bli att inte höra av mig, men vet inte hur jag ska låta bli helt. Han är den enda jag tänker på. Allt här hemma påminner mig om honom, allt jag gör påminner mig om honom och varenda grej här hemma luktar honom. Jag vill inte att det ska ta slut. Vad ska jag göra?
  Jag skulle uppskatta om du svarade till mig på mailen.
  Jag älskar din blogg och många gånger beundrar jag dig för hur stark du är. Jag önskar jag kunde vara lika stark!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi