Snor ett inlägg rakt av från praktikant-Paulina

 

  1. grattis! unika besökare är dock inte 656 000 olika personer va. men det väl hon som jobbar med internet. 😉

  2. Hej Mikaela. Jag behöver dina ord just nu. Jag behöver hur du skriver dina ord och hur du direkt får någon att må bättre. Det senaste året har varit upp och ner. Mest ner. När det gäller familjen då. Jag har en riktigt underbar familj.. men de har en sida som jag absolut avskyr. Då de bråkar.. och visar sådant hat. Hur arga de kan bli för att till och med ta till våld. jag blev utsatt för just den.. och jag jobbar på att komma över den. Men det jag har problem med är att kunna känna att det är bra igen ibland. När man har känt så mycket smärta är det så svårt att släppa in det goda igen. jag är så rädd för att släppa in min familj igen för jag vet vad de är kapabla att göra. Men ibland är det bara så bra. Och då finner jag mig själv sittandes där och kan inte låta den goda känslan komma till mig. jag kan inte ”embrace it”..vad gör en 17-årig tjej som jag?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi