Nonni

 

 

Om två veckor åker jag till Italien för att fira mina nonnis guldbröllop. Jag tittar på de här bilderna på min farmor och farfar och det värker i hjärtat av all kärlek. Jag längtar så mycket! Jag vet inget annat par som varit gifta i 50 år och fortfarande är riktigt kära. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag också får uppleva det. Jag är så lyckligt lottad som har så fina far och morföräldrar.

  1. Hälsa din nonni och hennes man från en läsare att jag tycker att dem verkligen STRÅLAR av skönhet! Vilken lycka att få åldras lika fint dem dem, hoppas hoppas 🙂

  2. Åh, ja det är verkligen fint (: mina morföräldrar firade guldbröllop för nått år sen, och dom är också lika fina ihop som dom alltid varit. dock är dom rätt så gamla nu och åldern har tagit sitt grepp, men dom finns alltid där för varandra ändå. Man blir alldeles varm när man ser äkta kärlek som varat så många år. Det är ju verkligen det man vill ska vara en del av livet. En livslång kärlek ♥

  3. alltså är det walter ditt ex walter??? trodde ni var typ, ovänner… har för mig att du skrev något för längesedan om att ni inte höll kontakt längre. pratar jag i nattmössan?

  4. Det strålar verkligen av dom! Jättefina 🙂

    Har precis plöjt igenom alla Glamourama avsnitten och jag gillar verkligen dig! Tycker du verkar riktigt cool 🙂

  5. Mormor var 20 år när hon gifte sig med morfar och tillsammans fick dom två döttrar och tre söner, fjorton barnbarn. Min morfar gick bort i september, förra året. Dom log sådär fantastiskt mot varandra, mormor pussade på honom och dom kramades. Satt brevid varandra när vi fikade. Mormor brukade lägga handen på morfars knä och han brukade lägga sin hand över hennes. I våras fyllde hon 78 år och det har alltid varit kärlek.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi