Lördagsmorgon

Det är precis såhär man ska tillbringa en morgon. Åt middag och tittade på film med vänner igår, vaknade upp pigg och glad nu. Ska äta en lång frukost och sen kommer Walter och hämtar upp mig! Han ska ta med mig på en överraskning – mycket spännande.

   1. Svar till forni:
    Jag har följt din blogg ganska länge och som jag förstod det hade ni typ ingen kontakt efter att ni hade slutat dejta och det var längesedan han nämndes på bloggen så det är klart att man blir nyfiken. 🙂 You go girl!

 1. tjena hej! tjusig blogg^^ jag har själv en alternativ blogg här på devote, kika gärna in om du har tid! tack för mig, hej! 🙂

 2. älskar känslan av att vakna på en lördag och tro att det är dags att gå till skolan…sedan inser man att man kan sova i flera timmar till 🙂

  1. Svar till Xcx:
   Jag har också hört det, från “säkra källor”. Även om man aldrig kan lita på något som man inte sett med egna ögon så är det ju ganska övertygande när flera personer, oberoende av varandra, som umgås i Stureplanskretsen säger samma sak. Om det är sant får du fan skärpa till dig Mikaela , så onödigt med droger. Och nu börjar det ju bli allmänt känt också.

   1. Svar till Fiff:
    och inte bara droger.. det här med att du och elin kllings kille hånglade.. vilket sedan ledde till att dom gjorde slut.. ett annat rykte som florerar.

    när vi ändå är inne på kling, så ryktas det att även hon kolar rejält. hm.

   2. Svar till Fiff:
    Hmm jag vet inte vad jag ska säga om det här. Vet inte vem det är som sprider dessa rykten men det är ju uppenbarligen en människa som har någonting emot mig och ljuger. Jag har ingen aning om vad det kommer ifrån men det är helt jävla osant. Jag tycker kola känns så jävla smutsigt och vill absolut inte att någon ska gå och tro att jag drar in det i min näsa. Men när sådana här rykten florerar så starkt så har man bara sitt ord. Det är en fett maktlös känsla som jag hatar. Men som sagt – sysslar absolut inte med sån skit. Ser folk som knarkar och vilken ångest de får. Jag gillar mitt liv för mycket för att sabba det.

    1. Svar till forni:
     Men om det inte finns någon sanning i det så lär ju ryktet/ryktena dö ut, så då tror jag inte du behöver oroa dig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi