Livet på Devote

Skön eftermiddag på kontoret. Lyssnar på julmusik, äter kanelbullar och dricker jordgubbssaft. Mindre effektiv men det är ändå fredagseftermiddag.

 1. ihh fick skorna idag. Lycka! är det inte konstigt när andra får såna där lyckokänslor man får av ett par nya skor, som DU har gjort.
  Verkligen superfina. Nu ska jag lära mig att gå i klackar bra bara haha. Blev över 1.80. höjdrädd hej!

 2. Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…

  skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8

  Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG 2 så förstår du varför

 3. omg mikaela nu tror alla att du tar koks för det som cissi wallin skrev på sin tweet.. läs bloggkommentatorerna! snälla snälla.. du gör väl inte det.. eller?

  1. Svar till karro:
   Självklart inte. Det är någon som känner för att jävlas med mig och går och sprider ut det här ryktet. Det är självklart jättetråkigt och jättejobbigt för mig att hantera men det finns inte så mycket att göra åt. Jag sysslar inte med sånt skit, alldeles för smutsigt och inte min grej helt enkelt. Puss!

  2. Svar till karro:
   Har också hört det från en som var tvärsäker. Men sa till på skarpen att jag inte trodde det var sant och bara ett löjligt rykte! Vem sprider ut såna saker och varför?!?!

   1. Svar till Lina:
    Jag vet inte vem det är som går och hittar på det här om jag ska vara ärlig. Folk har inget bättre för sig än att snacka skit om andra. Så fort man börjar må bra ska någon alltid komma och dra ner en i skiten igen. Försöker att bara skaka av mig det där.

 4. Vill bara inflika att jag INTE är personen(erna) som spridit detta rykte om Michaela! Jag syftade på en annan person i min tweet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi