Nya skor

Vad tycker ni om mina nya skor? Namnsdagspresent till mig själv! Älskar att köpa presenter till mig själv haha. Från Din Sko!

 1. Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! 😀

  http://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#comment

  Var gärna med och tävla om en chilladress:
  http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment
  och en valfri vara från uffessakerochting:
  http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#comment

  Hoppas du vill vara med! 🙂

  Ha en fin kväll!
  Kram! ♥

 2. Så snygga! Har en kort fråga. Använder du Instagram och hur får du i så fall in bilderna på datorn. Mina kort från appen hamnar inte längre i bildbiblioteket. Sjukt störande!;)

 3. Hej Michaela!! Du har en skitbra blogg och otroligt vackra texter! Jag tänkte bara kolla om fjärils blusen fortfarande är till salu, har skickat ett mail, men vet inte om du har sett det. Tack! 🙂

 4. Köpa skor till sig själv som en present, finns det något bättre? 😀 Ska göra det samma själv sen som en belöning för att jag klarat av en fet jäkla inlämningsuppgift som jag har deadline på i eftermiddag 🙂 Heja mig! 😉

  Kram!

 5. Hej Michaela,
  Så har jag äntligen fått säga ja till min Micke:)) Vigseln ägde rum i Arild i skåne i lördags och det var en så varm och solig septemberdag att det kändes som om sommaren aldrig lämnat. Vi väntar med spänning på våra bilder från fotografen. Så länge ber jag dig och alla andra som är ett stort fan av kärleken att kika in på vår bröllopsblogg: http://www.mickeochlouise.se

  Tack än en gång hjärtat för att vi fick använda din text till vår vigsel. inte ett öga var torrt.
  Kärlek,
  / Louise Jondalen (fd Bergdahl)

 6. Jag firade också Michaela-dagen igår! Och jag köpte också ett par skor från Din Sko som present till mig själv. Haha!

 7. haha jag älskar också att köpa presenter till mig själv! ibland när jag köper grejer i vanliga fall (som t.ex. en tröja) så brukar jag fråga om dom kan slå in det hihi! jag blir alltid lika glad när jag får öppna paket!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi