Mina naglar

 

 

 

 

Jag har det senaste halvåret gått till EmiliaUpplandsgatan och gjort Shellack. Det är det bästa som har hänt mig, på riktigt. Jag är som ni redan vet BESATT av vackra händer och blev så glad av att inte behöva lägga ner flera timmar i veckan på att ta hand om mina händer. Nu går jag istället hit var tredje vecka och lackar.

På bilderna ser ni färgen jag la på igår – det är deras nya höstfärg, mörkgrå och skitsnygg. På de andra bilderna ser ni Emilias lilla tuss som sitter med i fönstret och ser oemotståndlig ut. Haha man dör ju, han ser ut som ett verkligt mjukisdjur.

För att boka tid hos Emilia kan ni ringa henne på 070 279 24 46. Att göra manikyr med Shellack kostar 350 kronor och med förlängning 450 kronor.

 1. SNYGGT!

  Off topic!
  Hej, tänkte fråga dig om vill hjälpa mig och rösta på mig här: http://nelly.com/se/libresse/b3182e03-349e-4587-b064-776ba1d53209

  (Gå in på länken och klicka på den stora knappen ”rösta”, klart!)
  Skulle betyda jätte mycket för mig, dock ligger jag ”bara” 500 röster ifrån de som ligger först, ha-ha men skulle vara jätte kul med lite fler! Du får gärna dela den till dina vänner också.. Tävlingen slutar imorgon!

  Hoppas jag inte stör, MVH Ellen

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi