god morgon blondie.

 

 

 

God morgon!

Se så ljushårig jag blivit. Sjukt att solen kan bleka på detta sätt. Funderar på att göra det mörkt till hösten igen men är inte säker. Vad säger ni?

 1. NEEJ!! Det är super fint som du har det nu. Tycker du ska låta det vara 🙂 och ha gärna det utsläppt lite mer, super fint 🙂

 2. det ser ut som att du slingat det, lite kopparfärg typ 🙂 du är fin i allt så känn efter själv! men mörkt är du supersnygg i och utsläppt som alla andra säger haha! kram och tack för en grym blogg!

 3. Du ska färga det mörkt tycker jag! Guys like blondes, but they fall in love with brunettes 😉

  Ps, jag ska till Stockholm för första gången. Vilket område är bäst att shoppa i?

 4. Ha det som det är nuuuuu, grymt snyggt! 😀 Lite uppdatering också tack, hihi. dööör ju snart, måste få läsa massa kloka saker. heheh.
  p.s när du har det lite mellan brunt så framhävs dina ögon på ett vackert sett! =)

 5. Jag tycker du ska färga det riktigt mörkt igen och klippa det lite kortare! Du har så smalt och fint ansikte! Kram tjejen med din Jeans TIGER klänning 😉

 6. du ska ha det sådär! det är den färgen jag vill ha i mitt hår men inte lyckats..
  mörkt är tråkigt och alla har de, de där är mer speciellt och unikt med skimrande slingor 🙂

 7. Måste fråga! När jag ska läsa din blogg kan jag inte skriva devote.se/forni. Då får jag bara uppp att ni har drift problem och återkommer om en stund. Det har varit så i flera veckor. Så jag måste alltid googla ditt namn för att då kommer det första inlägget du skrev på denna sida, klicka in på det sedan trycka på din header. DÅ går det att läsa allt nytt. Why? Är det bara jag som har detta problemet? Det var inte så från början. Din blogg är jätte bra, Du är jätte bra!!

 8. Du är så fin nu men till hösten röstar jag på mörkare, du är så snygg när det är riktigt mörkt och nyklippt page.

 9. jag tycker du ska behålla dina ljusa toppar men färga in botten och mellanlängder lite mörkare! Och jag tycker du ska göra det hos mig på min salong Lyko Hair 🙂 Kram kram Erika

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi