trams.

Vi pratade om klyshiga saker igår. Girlpower-trams (eller är det verkligen det) och kärlek och självständhet och att våga, ja allt sånt. Gjorde upp listor och planer på hur man blir sitt bästa jag. Jag börjar allvarligt fundera på att skriva någon sorts sjuk singelskola. Hur man orkar skratta och så. Ibland orkar man ju inte och då är det lite skönt om det finns en liten handbok. Snabbguide i hur man har kul. Herregud det betyder ju inte att man är lycklig liksom.

Shit vad jag snackar. Jag önskar att jag kunde blogga hejvilt om mina vänners kärleksliv när mitt eget inte ter sig speciellt intressant. Jag skulle ha så mycket att skriva om då. Synd att livet bär på så mycket hemligheter, annars skulle jag kunna skriva en blogg om enbart kärlek som jag lätt hade kunnat uppdatera tio gånger om dagen. Nu går det tyvärr inte….

men jag älskar er. Nu ska jag gå på en timmes helkroppsmassage. Sånt man är värd ni vet.

 1. Skriv guiden, snälla!! Jag är en av dom som skulle behöva det just nu! Och jag tror den skulle vara oerhört uppskattad för du skriver sjukt bra saker här i bloggen om kärlek, lycka och livet!!

 2. Åh skriv!
  Jag älskar din bok om kärlek och den har tom en alldeles egen plats på min hylla, då den står så fint på ett bokstativ. Tvekar inte en sekund på att göra plats för en snabbguide också.

 3. Din bok om kärlek är ju jättebra, tvivlar inte på att en bok om hur man har kul skulle vara minst lika bra. Folk vill ju inte gärna erkänna det, men ibland behöver man hjälp med att må lite bättre.

 4. jaa! Singelskola låter FETT VÄRT! Men snälla ingen ”Så här raggar du” eller ngt, utan bara ”så här är du asgrym utan killar!”

 5. Skriv, skriv, skriv! Vi är nog många som behöver bli bättre på att måna om vårt eget välmående… Vem vill inte vara sitt bästa jag?

 6. Jag har hört att din bok om kärlek ska vara grym! Jag undrar bara vart den finns att köpa? Skulle så hemskt gärna vilja ha den! 🙂

 7. Det modigaste jag nagonson gjort var att flytta till London och in med en man jag bara traffat 4-5 ganger, lamnade jobb, lagenhet, familj och vanner. Det basta ar att vi nu har varit tillsammans i 11 ar, gifta i 8 och vantar vart forsta barn i oktober 🙂
  njut av masagen, det fortjanar du 😀

 8. Detta har inget att göra med texten ovan (som övrigt i sig är klockren och att skriva en guide skulle vara super), men jag kopierade detta du skrivit för ett tag sedan, ganska länge sedan och det kan ha varit det finaste hittills. Tack för att Du är Du.

  ”Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.”.

 9. Har du hört Melissas ”Under löven”? Underbar sång, kan inte hålla tillbaka tårarna i refrängen, har lipat i en timme nu, typ”

 10. Bara för att man har kul betyder det inte att man är lycklig, fan va sant! Michaela du hjälper mej förstå sånt jag inte förstår, får mej se känslor jag inte visste att jag hade. Kärlek!

 11. Men livet gö rju inte bara ont för att man är singel? själv är jag som lyckligast då. Då har jag kärleken frånmin familj, vänner och kärleken till livet. Och när jag förlorade min stora kärlek gjorde detont i hela kroppen men jag kom på att jag hade allt det där andra att leva för och att jag var lycklig innan honom,då vart de tlite lättare.

  Aa det här vet du redan men fick för mig att skriva de tändå haha för du skrev inlägget lite som om singel = depp 🙂

 12. Hej Michaela,
  vill bara skriva att du har en underbar blogg, öppen och ärlig. Den får en att känna sig mindre ensam och bättre till mods när man läser det du skriver. Du kämpar upp och ner, reflekterar, njuter, tänker, mår dåligt, skrattar, lever! Är inne i en period då jag mår sådär och det känns som man pratar med en nära vän när man går in här, du är så fin mot oss läsare.
  Fortsätt vara du och låt tangenterna glöda.
  Varma Kramar

 13. Sådana listor borde man skriva oftare. Jag tror jag ska skriva en i morgon. Nu ska min höst bli skitbra! Tack för inspirationen du alltid ger 🙂

 14. Det lät som en jätte bra idé om att skriva ner ”hur man blir sitt bästa jag”.. kan du inte ge tips på exempel eller varför inte skriva din lista till oss och dela med dig? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi