monday morning at work.

 

Hela kontoret utom Johan var på WoW förra veckan. När jag kom hit imorse såg jag att han möblerat om hela kontoret de dagarna vi varit borta? Alltså hela kontoret. Haha. Så nu har jag fixat ordning hela morgonen och trivs ganska bra med den nya möbleringen. Äter chokladbollar och väntar på att mitt möte ska komma. Sen blir det nog hem och vila, har blivit så satans sjuk och skulle aldrig tagit mig till jobbet idag om det inte vore för att jag har en del att röja undan. Den här veckan blir sån lugn vecka så det finns inte. Återhämtning om man ska orka hösten.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi