saturday/h1

 

Lördagskväll och vin hos mig, sen blir det H1 i vanlig ordning. SES DÄR!

  1. Vet du vad? Inatt var det för mig omöjligt att sova. Tankarna snurrade och hjärtat värkte. Men så gjorde jag någonting som jag gjort så många gånger förut. Jag satt och sträckläste alla dina blogginlägg om kärlek i flera timmar. Och jag grät och skrattade och kände mig, trots hjärtesorg och förvirring, så fantastiskt levande.

    Tack Michaela för att du är du och för att du låter mig, en främling, ta del av vissa av dina känslor, tankar och funderingar. Du är vacker både på insidan och utsidan och du känns så full av liv. Hoppas du får en magisk kväll. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi