Just nu

 

Tittar på Vänner och äter Ballerina-kakor <3

  1. Älskade vänner ♥ !! Jag har sett hela boxen ca sju gånger! haha 😛 Tröttnar aldrig! och Ballerina slinker lätt ner med! 😉

  2. Hej! Mysigt med lugn kväll… och tack för en fin blogg 🙂 har en liten fråga bara. har nämligen för mig att du skrivit att du haft en del problem med magen? jag har det likadant och har nu fått tips om LCHF och undrar helt enkelt om du har några erfarenheter om detta? kram!

  3. Man blir lätt beroende av Vänner, har jag väl tittat på ett avsnitt måste jag se hela säsongen… eller så slutar de i ett vänner maraton! 😛
    Kram/Coco

  4. hej, jag undrar vart man kan få tag på dina fina fashion by c – måndags kängor. På hemsidan finns det bara 41:or kvar. Jag undrar om det finns nån annan sida som har dem? eller kommer det komma in i andra stolekar igen? 🙂 kramkram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi