det här med att jag har haft världens bästa helg.

I fredags började vi med förfest hos Niklas, sedan fortsatte vi vidare till Ute och Amba. Fantastiskt rolig kväll fylld med kärlek och glädje (och väldigt mycket dans).

I lördags åkte jag till stranden med Dasha, Becca, Boudal och Mio (efter att ha ätit långfrukost på Bulleboden). Jag och Mio spelade fotboll, sen badade vi minst fem gånger (hej då bakfyllan) och åt glass. Jag kan inte tänka mig en mer perfekt sommardag. På kvällen promenerade jag hem till Andreas, vi satt på hans takterass och drack drinkar sen gick jag och körde H1 hela natten lång, det var lika awesome som alltid.

I söndags satt jag i juryn för Red Bulls lådbildrally tillsammans med bl.a. Tony Irving (som jag älskar!!!). Efter det åkte jag längst ut på Ingarö och körde möhippa för Chrystelle, det var precis så härligt som jag tänkt mig.

  1. Jag skulle verkligen behöva inspiration, och vem plockar man den av om inte av läsare!? 🙂 Så om du kikar in på min blogg och tycker till i senaste inlägget, så skulle du genast vara med om att göra min blogg mer intressant 😀 Ställ upp nu!

  2. Låter som en riktigt härlig helg! Och vilken fantastisk klänning du har på bilden!
    Hoppas sommaren fortsätter så för dig!

  3. har suttit fast vid din gamla bloggs kärlekskategori i x antal timmar nu, kan säga att det är 20 sidor. lyssnat på melissa horn, lars winnerbäck osvosv för att få mig själv att må bra. lyckades ej. klockan är 02.15 och jag vill dra ut mitt hjärta

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi