fredag, så trevligt att ses igen.

Mitt senaste dygn har ÄGT pga detta:

Min chef överraskade oss med att åka ut till skärgården igår förmiddag. Vi åkte vattenskoter över till Vaxholm, åt tvårätters på Vaxholms hotell, drack lite bubbel och sen spenderade vi eftermiddagen med att åka vattenskoter, sola och bada. Den perfekta arbetsdagen kan man säga. Blev avis på mig själv.

Sen mötte jag upp Pascal för en AW i tre timmar. Pratade om livets viktigheter och så mindre viktiga ting förstås.

Imorse tog jag en långdusch, lagade en skinkomelett och nu sitter jag på kontoret med smink och klackar denna fredag till ära.

Hoppas helgen fortsätter i samma spår…

  1. Jag såg dig i Vaxholm när du spatserade förbi caféet där jag jobbar! Tyvärr hade du liksom precis passerat vår lilla uteservering så jag vill inte ropa på dig för att kunna säga hej. Det kändes lite hysteriskt från min sida. Men vad fint klädd du var i alla fall 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi